Gott Nytt År 2022!

”Du behöver inga nyårslöften……
Men lyssna  in ditt hjärta och ställ in kompassen i den riktning som det längtar…”

Nya möjligheter finns ju egentligen varje dag, men med det nya året kan det bli extra fokus på nystart, att fundera på vad som är viktigt… egentligen. HUR vill jag ha det?

Kanske vill du bli bättre på att hantera stress, få mer energi, en smidigare och rörligare kropp eller lindra långvarig värk och smärta?

VAD behöver du? HUR kan du få det så??

Genom Hälsobryggan erbjuder jag även under 2022 qigongträning, behandlingar och övningar som kan hjälpa dig utifrån dina förutsättningar, din vilja och intention. Tillsammans kan vi se vad som är möjligt för just dig.

Jag vill också passa på att tacka alla er som deltagit i Hälsobryggans kurser eller aktiviteter under 2021 och för att ni på ett respektfullt sätt följt restriktionerna, så att vi har kunnat genomföra träning på säkert sätt.

Jag ser fram emot att fortsätta stärka det friska i oss, utgå från det som är positivt och som fungerar och börja där! Att jobba för balans och harmoni i kropp & själ blir lika viktigt 2022.

Kanske vill du och dina arbetskamrater prova qigong på ditt företag/ din arbetsplats…som ett sätt att få ner stressen, minska spända axlar, huvudvärk etc  på jobbet. – Hör av dig!

Aktuellt just nu

Terminskurser för vårterminen startar v 5
Borås på måndagar nivå 1&3 (även via Zoom)
Skene på tisdagar nivå 1&2

Anmäl dig nu till vårens kurser som startar v 5. 

Mellanterminsträning/ Drop-in – Även prova på!

Drop-in träning” Kom när du kan – anmäl dagen innan!
60 min qigong för dig som vill fortsätta träning i grupp fram till nästa kursstart. Passar även dig som är helt ny och vill hänga med och prova ett pass qigong på grundnivå. Du tränar utifrån dig själv och anmäler dig till plats eller Zoom Betalning/gång via Swish eller klippkort (faktura).

Enstaka tillfälle: 150kr (Prova på – 100kr – OBS! dras av om du anmäler dig till terminsträningen.)
Rabatterat pris: 100:- ( ord 150:-) OBS! dras av om du anmäler dig till terminsträningen.
Borås må kl 18-19, även online via Zoom
Skene ti kl 17-18

Halvdagar
Ge dig själv en förmiddag för att landa i ett energifyllt lugn. Inga förkunskaper behövs.
• Kinna 15 jan kl 9.30-12.30

Heldagar
Planeras under våren håll utkik. 

Individuell Qigong/behandling 
För dig som har är intresserad av individuell Qigongträning finns det möjlighet att boka individuell behandling. Bokning sker direkt via mig.

Besök Hälsobryggans hemsida för att säkra din plats på de olika aktiviteterna och för utförligare information om tider och priser.

Anmälan krävs till alla aktiviteter!

Carina

Rulla till toppen