Grupper & Företag

 

För grupper och företag

Hälsobryggan erbjuder träning för företag och organisationer som vill öka välmåendet och reducera stress på sin arbetsplats som behöver:

  • Korta och stärkande pauser i arbetet
  • Konkreta övningar och tips för att förbättra hållning och minska smärta i axlar och nacke
  • Snabbt kunna ställa om från stress till lugn

Qigong är en mjuk, kraftfull och avkopplande form av rörelse som hjälper dig att öka ditt energiflöde, stärka kroppen och minska stress. Du lär dig också viktiga insikter och tekniker om kroppshållning som kan leda till ökad rörlighet och förebyggande av arbetsskador.

 

Genom att besöka er regelbundet med återkommande qigongpass kan vi hjälpa er att skapa en hälsosammare och mer avslappnande arbetsmiljö. Ett qigongpass på arbetsplatsen ger ofta en omedelbar fysisk effekt efter träningen, som ökad mobilitet, lindring av stela axlar och höfter och ökad rörlighet i nacken. Dessutom kan regelbunden träning hjälpa till att öka produktiviteten och arbetsglädjen på arbetsplatsen genom att hjälpa kroppen att må bättre och lugna ner sinnena.

 

Våra qigongkurser för företag syftar till att ge deltagarna ökad kroppskontroll, rörlighet och välbefinnande, samt att ge verktyg för att hantera stress på ett hälsosammare sätt. På grund av de lugna rörelserna kan ett träningspass genomföras utan att du behöver byta om till träningskläder eller ta en dusch efteråt.

"Carinas sätt att leda Qigong är mjukt, avslappnande, upplyftande och roligt - på samma gång!"

Eva
Deltagare i Qigongkurser med Hälsobryggan

Några exempel på upplägg

Vi erbjuder skräddarsydda qigongkurser för företag. Kontakta oss idag för att boka en qigongkurs som passar. Exempel på tjänster vi erbjuder är följande:

 

Workshop/Föreläsning

Inspirationsföreläsning med praktiska inslag om qigong, holistisk hälsa, kroppshållning. Passar bra på arbetsplats, konferens, kick-off eller liknande.  Upplägget kan anpassas men tar ca 30-120 min

 

Halvdagskurs i qigong

Introduktion till qigongträning som passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av Qigong. Intentionen är att med hjälp av Qigongrörelser och andningsövningar  bidra till inspiration, glädje och konkreta redskap som ger:

  • avslappning på djupet
  • skönare andning
  • ny energi

ca 3 timmar

 

Veckoträning i qigong

Veckovis qigongträning på er arbetsplats under arbetstid eller lunchtid. Exempelvis 10 veckor  30-60 min/gång.

 

Individuell träning/massage

Vi erbjuder även individuell träning och företagsmassage som en tjänst för att ge dina anställda möjlighet att få avslappning och välbefinnande på arbetsplatsen.

30-60 min per session.

 

"Carina har en unik och inkännande förmåga som gör att man som deltagare i kurser, eller som patient, känner sig väldigt trygg och respekterad. Jag har kunnat bli fri från fysiska låsningar såsom ryggskott, lindrat inre stress och värk i kroppen. Dessutom ett lugnare sinne och mer inre harmoni."

Helena

Tränat Qigong med Hälsobryggan i 10 år

Rulla till toppen