Om Hälsobryggan

I Hälsobryggans verksamhet har vi ett helhetsperspektiv, en genuin kunskap om och egen erfarenhet av, att kroppen har en självläkande förmåga. Under gynnsamma förutsättningar kan immunförsvaret stärkas och måendet förbättras. Detta sker genom träning som utgår från naturlig kroppshållning, rörelser i långsamt tempo och en medveten andning. Vårt förhållningssätt kan sammanfattas med tre ledord:

HELHET – HOPP – HARMONI

Genom att se kropp och sinne som en helhet, ”ett system” kan vi skapa harmoni och balans som stärker och förbättrar hälsan. Att förmedla hopp om bättring, oavsett utgångsläge ser vi som en viktig del, som kan ge styrka och vara helt avgörande, för fortsatt positiv utveckling.

Om Carina

Carina är Hälsobryggans grundare och har sedan starten 2006 haft egna terminskurser och helgkurser i qigong på olika nivåer, för bland annat privatpersoner, vårdpersonal och andra organisationer. Carina har också bidragit med qigongträning i andra sammanhang vid mässor, företagsevent och utbildningar.

 

Profilbild

 

I sina kurser delar Carina med sig av den erfarenhet och kunskap hon samlat på sig efter många års utbildning och egen träning av medicinsk qigong. Med hjälp av qigongen har hon hittat en väg till balans, bort från såväl idrottsskador, sjukdom och ett stressat vardagsliv.

Diplomerad qigonglärare och qigongterapeut

Carina gick grundutbildning till qigonglärare 2006 och har kontinuerligt fortbildat och fördjupat sig genom helg och veckokurser, genomgått flera årsprogram på grund och fortsättningsnivå vid Qigongakademien i Stockholm


Carina har även vidareutbildat sig på avancerad nivå till qigongterapeut. Hon har också assisterat vid Qigongakademiens grundutbildningar till qigonglärare.

 

  • Dipl Qigonglärare (2006)
  • Dipl Qigongterapeut (2018)
  • Certifierad Kommunikolog 
  • Dipl energimassör
  • Lärare och fd elitidrottare
Rulla till toppen