Qigong

OM QIGONG

Varför qigong?

Zhineng Qigong är ett säkert snabbt och effektivt sätt att förbättra sitt fysiska, mentala och känslomässiga välbefinnande.

Det är en enkel träningsmetod där du själv balanserar kroppens olika energisystem. Du lär dig slappna av och många märker att sömnen blir bättre. Träningen blir som en stämgaffel som effektivt hjälper dig att skapa harmoni i kroppen och sinnet.

Du kan genom daglig träning själv skapa en positiv spiral av mer hälsa, energi och välmående.

Qigong är för dig som vill:

mer om zhineng qigong

Zhineng Qigong är en effektiv qigongmetod för att läka, förbättra självkännedom och utveckla mänsklig potential för att få hälsa, lycka och harmoni till oss själva och de som är runt omkring.

Det finns ca 2500 registrerade qigongmetoder i Kina. Myndigheterna där utsåg 1997 just Zhineng Qigong till den mest hälsofrämjande och mest läkande metoden i hela Kina.

Under nästan 30 år av utveckling har miljoner människor världen över haft nytta av Zhineng Qigong, som har utvecklats av Dr Ming Pang. Han är utbildad i både västerländsk och österländsk medicin och utifrån sina studier i teori och praktik av 19 olika metoder har skapat denna mycket omtyckta metod som i all sin enkelhet är mycket stärkande och kraftfull. 

Mer information om Zhineng Qigong finns att läsa på Qigongakademiens hemsida.

VÅRA OLIKA TJÄNSTER

Hälsobryggan erbjuder terminskurser i qigong och individuell qigongterapi anpassad för dina behov.

Två kvinnor som står med händerna ovanför huvudet.
Qigongkurser

Hälsobryggan erbjuder i dagsläget terminskurser i Borås och Kinna på grund- och avancerad nivå.

kurs13
Individuell qigongträning

Qigongterapibehandling utifrån dina individuella behov